Hezky, dětsky, vědecky

09.03.2017 16:43

Hezky, dětsky, vědecky – je stručné shrnutí náplně dnešního odpoledne pro předškoláky a jejich rodiče.

Nabízí budoucím školákům možnost vyzkoušet si „vyučování“ v běžných třídách, ale i v odborných učebnách – FY, CH, BI, IN, ateliéru, hudebně…, kde se mohou aktivně zapojit do procesu učení, třeba pomocí tabletu, interaktivní tabule nebo formou bádání, pokusů a tance.

Zaměstnání je samozřejmě přizpůsobeno jejich věku, avšak s pevným cílem, aby si každý žáček prožil „opravdovost učení“ a mohl se svým blízkým pochlubit, co se dnes ve škole naučil nebo co si vyzkoušel nového.

Protože nabídka nachystaných vyučovacích aktivit  je velice pestrá, návštěvníci si musí nejprve naplánovat svůj rozvrh. Jistě budou volit podle toho, který předmět je nejvíce zajímá, co mají rádi a na co jsou nejvíce zvědaví.

V nabídce rozvrhu nechybí ani svačinka, plavání v bazénu a mnoho sportovních disciplín.

Věříme, že dnešní odpoledne nabídne předškolním dětem nápady, o které by mohly rozšířit své zájmy, až se stanou školáky.

Možná, že už dnes zjistí, co by je nejvíce bavilo a třeba v září budou novými členy některého z dlouhé řady kroužků, které naše škola zdarma nabízí: například Programování a robotiku, Malování v ateliéru, Florbal,…  

Více: fotogalerie

Zpět

Kontakt

Ateliér - Purkyňka

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode